The best advice for better living

 


 Bas Markus

Bas Markus

 

Bas verzorgt alle stijldans-, kids- en LaBlast lessen met veel enthousiasme en creativiteit binnen Dance Masters Oosterhout. Naast onze danslessen verzorgt Bas ook samen met Miriam onze diverse workshops en privélessen. Bij Bas leert echt iedereen dansen!!! Naast het geven van deze lessen en workshops is Bas ook de eigenaar van Dance Masters Oosterhout.

 
* FDO gediplomeerd danssporttrainer
* FDO/WDC gediplomeerd dansleraar niveau 1
* FDO/WDC gediplomeerd dansleraar niveau 2
* Gediplomeerd kids instructeur
* Gediplomeerd LaBlast "Foundation" instructeur
* WDC gecertificeerd scrutineer
* Gediplomeerd LaBlast "Turn it Up" instructeur

 
Miriam Sophie-Loonen

 

Miriam geeft alle stijldanslessen samen met Bas. Naast het geven van de stijldanslessen is Miriam ook gediplomeerd LaBlast "Foundation" instructrice en verzorgd ze samen met onze draagdoekconsulente de Draag & Dans cursussen. Al haar enthousiasme kan ze hierin kwijt. Verder verzorgt Miriam mede de diverse workshops en privélessen binnen onze dansschool. Aan creativiteit geen tekort!!

 

Karen van Bragt

 

Karen geeft binnen onze dansschool de Jazzdancelessen en de trainingen van ons wedstrijdteam "Infinity". Aan creativiteit, inspiratie en motivatie dus geen tekort!!
Naast de Jazzdancelessen geeft Karen ook les aan onze hip hop kids. Karen is gediplomeerd AALO Kidsdance docente. 

 Mirte Rutjens

Mirte assisteert op zondag en maandagavond de stijldanslessen met veel plezier.
Bij Mirte is een dansles een feestje.


Jan-Erik Reinbergen

 

Jan geeft binnen onze dansschool de breakdance lessen. 
Jan heeft in het noorden van het land al meerdere breakdancegroepen lesgegeven. Naast het lesgeven is hij ook de crewtrainer van de wedstrijdcrew "StrayCats" uit Den-Helder.
Jan heeft zijn opleiding gevolgd aan het CIOS en heeft daarnaast nog diverse cursussen gevolgd op het gebied van dans, danssport en fitness. Het specialisme van Jan is hoe kan het ook anders breackdance.
Aan kennis en ervaring dus geen tekort!!


Perrine Vissers

 

Perrine assisteert bij de stijldanslessen op woensdagavond. Dit doet Perrine met veel plezier en enthousiastme. 

 
Kelly-Jane Minneboo & Gerry Loonen

 Kelly-Jane        Gerry

Kelly-Jane en Gerry zijn de vaste gezichten tijdens onze salsafeesten op zaterdag en bridgeavonden op donderdag. Samen zijn ze uw gastvrouwen tijdens deze avonden en bij onze overige feesten en evenementen.